Autoverhuur Heraklion Haven

Autohuur Heraklion Haven
Autohuur Heraklion Haven
4x4 Jeeps Hard Top (S)

€ 24 / Dag
Heraklion Haven Autohuur
Heraklion Haven Autohuur
Medium Family Diesel (C2)

€ 15 / Dag
Heraklion Haven Huur Auto
Heraklion Haven Huur Auto
Vans 9 Seats Diesel Long (K3)

€ 38 / Dag
Huur Auto Heraklion Haven
Huur Auto Heraklion Haven
Vans 9 Seats Diesel (K2)

€ 36 / Dag
Heraklion Haven Goedkoop Auto Huren
Heraklion Haven Goedkoop Auto Huren
Luxury (L)

€ 90 / Dag
Autoverhuur Heraklion Haven
Autoverhuur Heraklion Haven
Small Automatic (G)

€ 18 / Dag
Heraklion Haven Auto Huren
Heraklion Haven Auto Huren
Mini Economy Diesel (C3)

€ 18 / Dag
Heraklion Haven Autoverhuur
Heraklion Haven Autoverhuur
Mini Vans 7 Seats Diesel (J1)

€ 32 / Dag
Goedkoop Auto Huren Heraklion Haven
Goedkoop Auto Huren Heraklion Haven
Cabrio Automatic (I1)

€ 36 / Dag
Auto Huren Heraklion Haven
Auto Huren Heraklion Haven
Family Jeeps Diesel (S4)

€ 38 / Dag

Vertrouwen Olympic Rent a Car Heraklion Haven op Kreta

Of uw bezoek aan Kreta nu voor zaken of plezier is, Olympic biedt u de juiste huurauto, voor de juiste prijs, op tijd en zonder vertragingen. We hebben met trots onze terugkerende klanten bediend met een veilige en betrouwbare haven van Heraklion die al 15 jaar een auto op Kreta huurt. Met onze ervaring in de verhuur van een auto-industrie zijn wij gekwalificeerd en in staat om aan al uw huurbehoeften en eisen van een auto te voldoen. We bieden een uitgebreide selectie van goed onderhouden Olympische huurauto's om uit te kiezen, waaronder mini, economy, luxe, jeeps, busjes en cabrios. Ons team van professionals laat de haven van Heraklion een auto van uw keuze huren zodra u aankomt in de haven. We waarderen uw bedrijf en daarom is onze haven van Heraklion Port, die een autoservice verhuurt, 24/7 beschikbaar voor u. Laten we u laten zien waarom Olympic een leider is in de autoverhuursector. Vertrouw Olympic een auto te huren voor uw volgende huurauto op Kreta!

Rij met je Heraklion Haven Autoverhuur en Verkennen

De haven ligt aan de noordkust van Kreta en doet dienst als zeehaven en als veerhaven. Het is de op twee na grootste haven van heel Griekenland en biedt miljoenen passagiers per jaar. Wanneer u in de haven aankomt, vermijdt u het gedoe om te wachten op een taxi, haalt u uw Olympische autoverhuur op en rijdt u naar elke gewenste bestemming. Met uw haven van Heraklion Port kunt u naar het centrum van Heraklion rijden, waar u de lokale winkels en cafés kunt bezoeken. Stop in een taverne en proef de heerlijke Kretenzer gerechten met een aantal traditionele raki. Rijd naar een plaatselijk strand, neem een ​​duik in het kristalheldere water, geniet van de zon en loop langs het zandstrand. Rijdt vervolgens uw Olympische huurauto naar de historische overblijfselen van de oude Venetiaanse haven en bezoek het indrukwekkende fort van Koules. Maak een wandeling langs de promenade en geniet van het schilderachtige landschap, met een heldere blauwe hemel en de schoonheid van de Middellandse Zee. Wat je ook besluit te doen, wees er zeker van dat je haven van Heraklion Port van Olympic je alles en nog veel meer zal laten ontdekken!

Uitstekende service Olympic Huur Auto Heraklion Haven

We zijn trots op onze hoge professionele normen en de uitstekende klantenservice die we bieden aan onze klanten van de Heraklion Port-autoverhuur. Olympic zal nooit meer in rekening brengen dan de overeengekomen prijs van uw huurauto zonder verborgen extra kosten. We bieden een breed scala aan goed geconditioneerde huurauto's om uit te kiezen die in elke situatie passen. Om uw huurwagen in Heraklion Port te reserveren, kunt u ons 24-uursentelefoonsysteem bellen met een van onze vriendelijke medewerkers van de klantenservice. Als alternatief kunt u onze website bezoeken en ons veilige en betrouwbare online reserveringssysteem gebruiken. Als u hulp nodig heeft bij de keuze van uw Olympische huurauto, zullen wij u graag van dienst zijn. Reserveer uw haven in Heraklion en huur een auto met Olympic en laat ons dit een geweldige ervaring maken!

Olympic Heraklion Haven Auto Huren, de beste keuze op Kreta!