+30 2811 180 097 +1 646 740 0623

Autohuur Agia Galini Kreta

Agia Galini Auto Huren
Agia Galini Auto Huren
Mini Economy Automatic (A3)

€18 / Dag
Agia Galini Autoverhuur
Agia Galini Autoverhuur
Mini Economy Hybrid (A5)

€15 / Dag
Agia Galini Autohuur
Agia Galini Autohuur
Family Jeeps (J1)

€34 / Dag
Agia Galini Goedkoop Auto Huren
Agia Galini Goedkoop Auto Huren
Medium Family Automatic (C3)

€22 / Dag
Agia Galini Huur Auto
Agia Galini Huur Auto
4x4 Jeeps Open Soft Top (R)

€24 / Dag
Auto Huren Agia Galini | Olympic Rent a Car Kreta

Autoverhuur Kreta Agia Galini

Agia Galini is een charmante badplaats gevonden aan de zuidkust van Kreta, gunstig gelegen in het centrum van het eiland tussen Rethymnon en Heraklion dat gemakkelijk bereikbaar is met elk middel van vervoer. Natuurlijk, de beste optie is om een auto te huren in Agia Galini, zodat u alles kunt ontdekken wat het te bieden heeft op uw gemak. Zodra u aankomt, zal de natuurlijke schoonheid van Agia Galini u betoveren! Een dorp gebouwd amfitheater op de hellingen van drie bergen die een pittoreske haven omringen, de beschutte baai van Messara die sierlijk uitmondt in de Libische Zee. Onder het dorp naast de haven een prachtig kiezelstrand dat zich uitstrekt over een kilometer met kalm kristalhelder zeewater. Ten oosten van de baai verschuilen zich veel geheime zee-grotten in de rotsachtige kliffen van de bergen met spectaculaire effecten van licht die worden gecreëerd uit de stralen van de zon die reflecteren op het diepblauwe zeewater. Aan het einde van de golf zijn twee kleine onbewoonde eilandjes te zien, bekend als de Paximadia eilanden die kunnen worden bezocht door dagelijkse boottochten vanuit de haven van Agia Galini. Ontdek de natuurlijke schoonheid en de Kretenzische charme van Agia Galini, een populaire bestemming en een van de eerste toeristische resorts in het zuiden van Kreta met de hulp van uw Autohuur in Agia Galini.

Kreta Agia Galini Autohuur

Agia Galini zoals we het vandaag kennen is gebouwd op de oude site Syvritos, een Minoïsche stad, en de haven die bloeide tijdens de late Minoïsche periode. Vanaf de oudheid werd Agia Galini ook wel Soulia genoemd, een plaats van aanbidding met een grote tempel die was gewijd aan de godin Artemis. Archeologische opgravingen in het gebied hebben overblijfselen van deze oude stad ontdekt, waaronder ruïnes van een tempel, gebouwen, graven, marmeren beelden en granieten zuilen waarvan sommige nog steeds te zien zijn, terwijl anderen zijn verplaatst naar het museum. De naam Agia Galini betekent "Saint Serenity" dat volgens de legende werd gegeven door een Byzantijnse prinses genaamd Eudocië die per schip in ballingschap naar Afrika reisde. Langs de manier waarop het schip werd gevangen in een grote storm, bad de prinses tot de Maagd Maria, smekend om hulp in deze moeilijke tijd en zwoer om een tempel te bouwen ter ere van haar wanneer gered. Het schip slaagde erin om de rustige beschutte baai van het dorp te benaderen en de trouwe prinses bouwde de tempel zoals beloofd en noemde het Panagia Galini. De kerk van Agia Galini bestaat vandaag nog steeds omgeven door de begraafplaats van het dorp die gemakkelijk kan worden bezocht met uw Agia Galini Autoverhuur.

Verken met uw Auto Huren Kreta Agia Galini

Eens gewoon een eenvoudig vissersdorp, vandaag is Agia Galini een modern resort dat nog steeds een traditioneel Kretenzer karakter behoudt dat vele faciliteiten en voorzieningen biedt aan zijn duizenden bezoekers die elk jaar uit de hele wereld worden verwelkomd. De smalle geplaveide straatjes beginnen vanaf de haven en leiden naar de binnenkant van het dorp waar witgekalkte traditionele huizen aan de zijkant van de berg worden gevonden met versierde deuren en ramen in blauwe tinten en de geur van de bougainvillea bomen in volle bloei hangen door de straten. Winkels die souvenirs, juwelen en modeboetieks verkopen, langs de straten als je hoofd naar de haven vol met jachten en kleurrijke zeilboten die dagelijks reizen naar de naburige eilandjes en stranden langs de baai van Messara. Naast de haven ligt het prachtige strand van Agia Galini, beschut door de afgesloten baai, met fijnkorrelige gouden kiezels en kalm ondiep turquoise zeewater waardoor het een ideale locatie is om te zwemmen, te genieten van de zon en te ontsnappen in de rust en de sereniteit terwijl u geniet van de ontspannen sfeer. Samen met de strand trendy cafés, strand bars, restaurants en traditionele tavernes langs de kust, die alles wat je kan wensen na een dag op het strand. Geschiedenis, cultuur, natuurlijke schoonheid en Kretenzische gastvrijheid gecombineerd met een ontspannen vakantiesfeer zijn wat dit charmante badplaatsje te bieden heeft. Ontdek dat allemaal en zoveel meer als je rijdt rond met je Agia Galini Auto Huren op Kreta.

Auto Huur Agia Galini, Betaalbare en Bevredigende Ervaring!