+30 2811 180 097 +1 646 740 0623

Autoverhuur Kreta

Agios Nikolaos Auto Huren
Agios Nikolaos Auto Huren
Cabrio Automatic (I1)

€43 / Dag
Agios Nikolaos Autoverhuur
Agios Nikolaos Autoverhuur
Economy (B1)

€12 / Dag
Agios Nikolaos Autohuur
Agios Nikolaos Autohuur
Large Hatchback Automatic (D3)

€22 / Dag
Agios Nikolaos Goedkoop Auto Huren
Agios Nikolaos Goedkoop Auto Huren
Multi Purpose Vehicles (F1)

€22 / Dag
Agios Nikolaos Huur Auto
Agios Nikolaos Huur Auto
Family Jeeps Automatic (J3)

€38 / Dag
Auto Huren Agios Nikolaos | Olympic Rent a Car Kreta

Auto Huren Kreta Agios Nikolaos

De pittoreske kustplaats Agios Nikolaos bekend om zijn zandstranden, prachtige kustlijnen en prachtige baaien ligt aan de noordoostkust van Kreta. Hoewel Agios Nikolaos zich snel heeft ontwikkeld in infrastructuur om de honderdduizenden mensen die elk jaar komen bezoeken tegemoet te komen, is het erin geslaagd om zijn traditionele charme en karakter te behouden en tegelijkertijd een gastvrije en ontspannen sfeer te bieden aan de gasten. Agios Nikolaos is amfitheater gebouwd op de hellingen van een berg die uitkijkt over de prachtige bochtige baai van Marabello. De pittoreske haven is gevuld met kleurrijke zeilboten en een boulevard die leidt naar de prachtige zandstranden en geheime baaien langs de kust. Een smal kanaal verbindt dan de haven van de stad met het fascinerende circulaire zoutwatermeer van Voulismeni. Terwijl twee kleine onbewoonde eilanden die de haven ingang te beschermen zijn te vinden in het midden van de baai. Het kleinere eiland van de twee herbergt de vuurtoren van de stad en het grotere eiland is ook bekend als Agioi Pantes is de thuisbasis van de heilige kapel met dezelfde naam en de bedreigde Kretenzische wilde geit, een beschermde soort waar het eiland als toevluchtsoord dient. De aantrekkelijke stad Agios Nikolaos bevindt zich boven de haven, bestaande uit witgekalkte traditionele huizen die mooi passen bij de neoklassieke gebouwen terwijl je door de geplaveide straten reist. Gelegen op een heuvel de charmante Byzantijnse kapel van Agios Nikolaos gebouwd in de 7e eeuw versierd met levendige schilderijen en geschriften uit de bijbel die ook biedt een adembenemend uitzicht op de baai van de stad van boven. Natuurlijk, het autohuur in Agios Nikolaos is de beste manier om alle bezienswaardigheden te verkennen en te ontdekken wat deze populaire Kretenzische stad is gemaakt van. Uw reis met uw auto Agios Nikolaos wacht op u!

Autohuur Agios Nikolaos in Kreta

Agios Nikolaos staat bekend om zijn gebouwd op de oude stad Lato pros Kamara die werd gebruikt als de haven van Lato, een oude stad gevonden in het huidige kleine stadje Kritsa. De nederzetting in de oude zeehaven Lato pros Kamara vond plaats tijdens de bronstijd door de Doriaanse Grieken die ook inzittenden van Lato realiseerden zich meer veiligheid toen ze zich vestigden in het kustgebied. In de Golf van Mirabella werden talrijke keramische containers uit het Minoïsche tijdperk gevonden die gebruikt werden voor olie en wijn die vermoedelijk de overblijfselen zijn van een schipbreuk die plaatsvond tijdens de vulkaanuitbarsting in Santorini die een enorme tsunami creëerde en Lato en de Minoanen rond 1600 voor Christus uitroeide. Iets verder buiten de stad is de archeologische site van Prinatikos Pyrgos, die lijkt te zijn gevestigd in het Neolithicum dat bleef tot de Minoïsche, Romeinse, Byzantijnse en Venetiaanse periode. Alle opgravingen hebben voorwerpen opgegraven die het bestaan van deze oude steden bewijzen en worden momenteel tentoongesteld in het Archeologisch Museum van Agios Nikolaos. Ook is te zien in het museum is een Minoïsche schat de "Godin van Myrtos", een vat in de vorm van een vrouw met een vaas met gedetailleerd ontwerp van kleding en de gelaatstrekken van een vrouw. Een ander tentoongesteld item is de schedel van een jonge atleet met een gouden krans die dateert uit de 1e eeuw na Christus. De schedel werd gevonden op een oude begraafplaats tussen de ruïnes van Latos Pros Kamara.

Goedkope Autohuur in Agios Nikolaos

Bezoek alle bezienswaardigheden en toeristische attracties met uw Agios Nikolaos autohuur. Begin met het prachtige meer Voulismeni gevonden in het hart van de stad. Een kleine lagune omgeven door steile rode rotsformaties en weelderige vegetatie aan de ene kant en openlucht cafés en heerlijke visrestaurants aan de andere, het verstrekken van een romantische en ontspannen sfeer alle uren van de dag. Veel mythen en legendes worden geassocieerd met Lake Voulismeni. Volgens de Griekse mythologie baadt de godin Athena hier. Lokale legende geloofde dat het meer bodemloos is tot 1867 toen het meer werd verbonden met de zee en het stilstaande water uiteindelijk duidelijk werd, werd toen ontdekt dat het meer is 64 meter diep. Anderen zeggen dat het de plek is waar de Duitsers al hun oorlogsmateriaal dumpten voordat ze Kreta verlieten in 1944. Vervolg uw reis en bezoek de Kretenzische Olive Farm, hands-on ervaring in het wijnmaken, oogsten van olijven, de productie van olijfolie en honing ook de vaardigheid van weven, aardewerk maken, en distilleren raki of tsikoudia. De boerderij herbergt ook een verscheidenheid aan boerderijdieren, die u onderdompelen in het leven op een boerderij. Bezoek vervolgens het Iris Museum waar u kunt leren over inheemse planten en kruiden die groeien op Kreta en hoe ze worden gebruikt in de traditionele geneeskunde en kruidenremedies. Bezoek ook het Folklore Museum dat lijkt op een traditioneel Kretenzer huis gevuld met handgemaakt textiel, borduurwerk en handgesneden voorwerpen. Zorg ervoor dat u ook de Submarine tour, een 80 minuten durende reis met een spectaculair uitzicht op de zee en het mariene leven door de ramen van de glazen gepelde boot. Bezoek de nabijgelegen stranden in Agios Nikolaos, waaronder het kiezelstrand van Kitroplateia en het zandstrand van Ammos. Bezoek verder het populaire strand van Almyros bestaande uit gouden zand, ondiepe zeewateren en eucalyptusbomen, een van de weinige stranden van Kreta waar zoet water in de zee stroomt. Een must see met uw huurauto van Agios Nikolaos is het spectaculaire Voulisma Beach met zacht wit zand, ondersteund door kliffen muren en kristalheldere zeewateren. Dan niet ver van de stad bezoek de Diktaen Grot, beschouwd als de geboorteplaats van God Zeus, ook een plaats van lokale cultus en aanbidding voor duizenden jaren. De grot bestaat uit vijf kamers op het diepste punt een mooie reeks stalagmieten en stalactieten omringen een klein diep meer. Zie en doe dat allemaal en nog veel meer in het comfort van uw auto huren in Agios Nikolaos.

Geniet van Onbeperkte Kilometers met uw Auto Huur Agios Nikolaos