Autohuur Kreta Heraklion

Goedkoop Auto Huren Heraklion
Goedkoop Auto Huren Heraklion
Station Wagon (E3)

€ 35 / Dag
Autoverhuur Heraklion
Autoverhuur Heraklion
4x4 Jeeps Open Soft Top (R)

€ 22 / Dag
Auto Huren Heraklion
Auto Huren Heraklion
Large Family (D)

€ 18 / Dag
Heraklion Autohuur
Heraklion Autohuur
Medium Family (C)

€ 12 / Dag
Heraklion Goedkoop Auto Huren
Heraklion Goedkoop Auto Huren
Cabrio (I)

€ 32 / Dag
Heraklion Auto Huren
Heraklion Auto Huren
Family SUV (S3)

€ 42 / Dag
Heraklion Huur Auto
Heraklion Huur Auto
Medium Automatic (G1)

€ 22 / Dag
Huur Auto Heraklion
Huur Auto Heraklion
Medium Family (C)

€ 12 / Dag
Autohuur Heraklion
Autohuur Heraklion
Family Premium (E)

€ 25 / Dag
Heraklion Autoverhuur
Heraklion Autoverhuur
Large Cabrio Automatic (I4)

€ 39 / Dag

Auto Huren Kreta Heraklion

De fascinerende hoofdstad Heraklion met een oude identiteit met een lang en meeslepend verleden ligt centraal aan de noordkust van Kreta. Het is gebleken dat Heraklion in de oudheid ongeveer 5000 jaar geleden de oude havenstad Knossos was, de thuisbasis van de oudste bekende beschaving van Europa, de Minoïers. Door de eeuwen heen is Heraklion gecontroleerd en bezet door velen, inclusief de Byzantijnen, de Venetianen en de Ottomanen voordat het toetrad tot het moderne Griekenland in de 20e eeuw, die allemaal hun stempel op de stad hebben gedrukt. Tegenwoordig is Heraklion de populairste vakantiebestemming op Kreta met de Heraklion Internationale Luchthaven en de Heraklion Haven die elk jaar miljoenen bezoekers uit de hele wereld ontvangt. Wanneer u de omvang van reizigers beschouwt die naar de hoofdstad van Kreta komen voor zaken of plezier, is het alleen verstandig om u van tevoren voor te bereiden door een auto huren op Heraklion. Op die manier kun je op elk gewenst moment naar elke gewenste bestemming rijden, maar onthoud wanneer alle wegen op Kreta naar Heraklion leiden!

Boek uw Autohuur Heraklion

Begin uw avontuur door met uw Heraklion een auto te verkennen van de twee mooiste monumenten die zijn achtergelaten door de Minoïers, het Knossos-paleis en het Phaistos-paleis. De archeologische vindplaats van Knossos, genesteld tussen de bomen en heuvels, is waar vandaag de dag restanten van het paleis van Knossos worden gevonden. Het is de grootste van de Minoïsche paleisstructuren van 20.000 m²/m die destijds werd gebruikt als een ceremonieel en politiek centrum. Het doolhof van oude ruïnes omvat muren bedekt met kleurrijke muurschilderingen, imposante rode kolommen en een glorieuze troonzaal. Phaistos Palace, de tweede belangrijkste oude Minoïsche site ligt aan de oostkant van Kastri Hill, ook omgeven door een prachtige natuurlijke omgeving die een complex was gebouwd voor de Minoïsche royalty. De overblijfselen en ruïnes van het prachtige paleis, de grote koninklijke binnenplaatsen, de grote trappen, de koninklijke appartementen en het theater zijn te vinden tijdens een bezoek aan Phaistos. Toen deze oude Minoïsche vindplaatsen oorspronkelijk werden gevonden, hebben archeologen echter ook veel Minoïsche schatten opgegraven die nu worden bewaard in het Archeologisch Museum Heraklion in de stad. Het museum toont een unieke verzameling van meer dan 10.000 Minoïsche artefacten die zijn opgegraven uit vele gebieden op Kreta.

Car Rental Heraklion

Er is zoveel te zien en te doen als je met de Heraklion autohuur door de stad rijdt. Bezoek het drukke winkelcentrum op 25 augustus Street met prachtige neoklassieke gebouwen, evenals winkels en boetieks die de nieuwste modeartikelen verkopen. Stop bij de Loggia, een elegant gebouw met Venetiaanse architectuur dat ooit een adellijke club was. Reis door de vele stadspleinen met verschillende marmeren fonteinen, de meest populaire is Lions Square met de Morosini-fontein bestaande uit vier leeuwenkoppen die ook een populaire ontmoetingsplaats is voor de Herakliotes. Bezoek ook de kathedraal van Saint Minas, de patroonheilige van Heraklion en de grootste kerk op Kreta, bekend om zijn religieuze iconografie. Van daaruit bereikt u de prachtige Venetiaanse haven met het imposante Venetiaanse Fort Koules dat bij de ingang van de haven staat. Langs de waterkant vindt u vele cafés, restaurants en visrestaurants met lokale Kretenzische delicatessen met een prachtig uitzicht op de Middellandse Zee. Links een jachthaven met veel jachten, zeilboten en felgekleurde vissersboten en de pier vol kiosken en kraampjes met de verse vangst van de dag. Bezoek onderweg ook het Natural History Museum van Kreta en het Historisch Museum van Kreta. Ontdek dan het charmante oude centrum van Heraklion, dat nog steeds wordt omsloten door oude Venetiaanse muren en een uitgebreid doolhof van geplaveide straten en smalle steegjes vol met cafés, restaurants, verborgen binnenplaatsen en meer dan 1.000 winkels met alles en nog wat men zich kan voorstellen. Bezoek vervolgens het graf van Nikos Kazantzakis, de bekende Griekse schrijver en filosoof, gevonden op de top van een heuvel met een inscriptie met de tekst: "Ik hoop op niets. Ik vrees niets. I ben beschikbaar". In Heraklion vindt u ook vele charmante dorpjes aan zee, pittoreske bergachtige dorpjes en enkele van de mooiste stranden van heel Kreta omzoomd aan de noord- en zuidkust van Heraklion. De geschiedenis, cultuur en natuurlijke schoonheid van Heraklion worden overal weerspiegeld en daarom is het de meest bezochte stad op Kreta. U kunt eenvoudig alles zien en doen wat deze fascinerende hoofdstad te bieden heeft met uw huurauto in Heraklion, Kreta. Je avontuur wacht op je!

Autoverhuur Heraklion met Olympic voor Uw Vakantie!