Autoverhuur Chania

Autoverhuur Chania
Autoverhuur Chania
Luxury (L)

€ 90 / Dag
Autohuur Chania
Autohuur Chania
Cabrio (I)

€ 32 / Dag
Chania Auto Huren
Chania Auto Huren
Family Premium Diesel (E2)

€ 35 / Dag
Huur Auto Chania
Huur Auto Chania
4x4 Jeeps Hard Top (S)

€ 24 / Dag
Goedkoop Auto Huren Chania
Goedkoop Auto Huren Chania
Multi Purpose Vehicles (D2)

€ 24 / Dag
Chania Autohuur
Chania Autohuur
Medium Family (C)

€ 12 / Dag
Chania Autoverhuur
Chania Autoverhuur
Vans 9 Seats Automatic Diesel (K1)

€ 45 / Dag
Chania Huur Auto
Chania Huur Auto
Medium Family Diesel (C2)

€ 15 / Dag
Chania Goedkoop Auto Huren
Chania Goedkoop Auto Huren
Large Family (D)

€ 18 / Dag
Auto Huren Chania
Auto Huren Chania
Medium Family (C)

€ 12 / Dag

Olympic Rent a Car Chania heet u welkom op Kreta!

Al meer dan 15 jaar hebben we met succes onze terugkerende klanten een betrouwbare maar betaalbare Chania-auto op Kreta geboden. Met onze ervaring in de verhuur van een auto-industrie zijn wij gekwalificeerd en in staat om aan al uw huurbehoeften en verwachtingen te voldoen. We bieden een uitgebreide selectie van goed-geconditioneerde Olympische huurauto's die geschikt zijn voor elke situatie. Onze Chania huur een auto selectie inclusief mini, economie, luxe, jeeps, busjes en cabrios om uit te kiezen. Een professioneel teamlid laat de Chania een auto van uw keuze huren zodra u aankomt op het eiland. Als alternatief kunnen we ook uw Olympische huur een auto bezorgen bij uw hotel waar u verblijft. Hoe het ook zij, onze autoverhuurdiensten staan ​​24/7 voor u klaar om aan al uw huurkosten te voldoen. Zorg ervoor dat we u altijd de juiste huurauto zullen bieden, tegen de juiste prijs, op tijd en zonder vertragingen. We verheugen ons op uw komst en we zijn meer dan klaar om u te onderhouden met uw Chania huurauto op Kreta. Sta ons toe om van uw Chania een auto een geweldige ervaring te maken, reserveer vandaag uw Olympische huur een auto!

Begin je reis met Huur Auto Chania

Chania is een kuststad met een subtropisch mediterraan klimaat en een zeer populaire vakantiebestemming. Het is de op één na grootste stad van Kreta, gelegen aan de noordwestkust van het eiland. Er is een luchthaven op 15 km afstand van de stad, evenals een haven op 7 km afstand, waar miljoenen inwoners en toeristen per jaar verblijven. Chania is een unieke stad met een rijke geschiedenis en cultuur. Door de jaren heen is het erin geslaagd zijn culturele erfgoed en traditionele architectuur te behouden, succesvol gecombineerd met een moderne levensstijl. Als u aankomt, haalt u uw Chania huurauto op en begint uw reis op de mooiste en meest pittoreske bestemmingen in heel Griekenland. Rij met uw Olympische auto naar het oude centrum en maak een wandeling door de smalle straatjes waar u de prachtige architectuur kunt bewonderen en de lokale winkels, cafés en bakkerijen kunt bezoeken. Volgende rit naar de oude Venetiaanse haven met een eeuwenoude vuurtoren die het handelsmerk van de stad is. Stop bij een van de vele tavernes en proef de uitstekende Kretenzer gastronomie, probeer de lokale wijn en traditionele raki. Zorg ervoor dat u de oude archeologische vindplaatsen en historische monumenten langs de weg ziet. Chania omvat geschiedenis, cultuur, gastvrijheid en natuurlijke schoonheid, daarom is het de meest gefotografeerde bestemming op Kreta. Begin uw reis met uw Chania autohuur bij Olympic en laat ons deze ervaring onvergetelijk maken!

Concurrerende prijzen Olympic Chania Auto Huren

Onze nummer één prioriteit is om u de beste kwaliteit huurauto's aan te bieden tegen concurrerende en betaalbare prijzen. We werken de klok rond om u een brede selectie van goed onderhouden huurauto's te bieden die geschikt zijn voor al uw Chania huurauto-behoeften op Kreta. Met Olympic zijn er geen geheime extra kosten verbonden aan uw huurauto. Wij zullen u nooit meer dan de overeengekomen prijs van uw Olympische huurauto in rekening brengen. We zijn trots op onze hoge professionele normen en de uitzonderlijke klantenservice die we bieden aan onze autoverhuurders. Om uw Chania huurauto op Kreta te reserveren, kunt u ons beveiligd online reserveringssysteem gebruiken of bellen met een van onze vriendelijke vertegenwoordigers van onze klantenservice. Als u hulp nodig heeft bij de keuze of prijs van uw Chania huurauto, helpen wij u graag verder. Reserveer uw Chania huurauto met Olympic want wij zijn de nummer één keuze op Kreta!

Olympic Chania Autoverhuur heeft u gedekt!