Autoverhuur Chania

Chania Huur Auto

Chania Huur Auto
Cabrio (I)

€ 28 / Dag

Chania Autohuur

Chania Autohuur
Mini Hatchback (H)

€ 32 / Dag

Chania Auto Huren

Chania Auto Huren
Station Wagon (E3)

€ 30 / Dag

Auto Huren Chania

Auto Huren Chania
Family Premium (E)

€ 22 / Dag

Huur Auto Chania

Huur Auto Chania
Mini Economy (A1)

€ 10 / Dag

Autoverhuur Chania

Autoverhuur Chania
Medium Family Diesel (C1)

€ 14 / Dag

Chania Goedkoop Auto Huren

Chania Goedkoop Auto Huren
Vans 9 Seats Diesel Long (K3)

€ 34 / Dag

Chania Autoverhuur

Chania Autoverhuur
Medium Family (C)

€ 12 / Dag

Autohuur Chania

Autohuur Chania
Multi Purpose Vehicles (D2)

€ 21 / Dag

Goedkoop Auto Huren Chania

Goedkoop Auto Huren Chania
Large Family (D)

€ 16 / Dag

Autohuur Chania

24/7 KLANTENONDERSTEUNING CHANIA

Olympic Auto Huren Chania levert uitstekende klantenservice in alle stadia van uw Chania Autoverhuur. Onze professionele klantenondersteuningsagenten in Chania staan 24/7/365 voor u klaar! autohuur in Chania is nu eenvoudiger dan ooit.

LAGE HUURPRIJZEN CHANIA

Als u goedkoop auto huren prijzen voor Chania vergelijkt, moet u elk detail controleren. De meeste huur auto bureaus in Chania verbergen toeslagen die verschijnen bij de laatste stap van uw reservering. Olympic Auto Huren Chania doet het nooit!

GEEN ENKELE VERBORGEN KOSTEN CHANIA

Vermijd verborgen huurkosten en boek uw Chania Autohuur met Olympic! GEEN auto huren verborgen kosten worden toegevoegd aan uw factuur bij uw aankomst in Chania. Onze reputatie is gebaseerd op echt autoverhuur in Chania!

VEILIGE VERHUUR CARS CHANIA

Onze veilige en betrouwbare autoverhuur in Chania is bedoeld om uw verwachtingen te overtreffen. Ons Chania Autohuur onderhoudsteam zal altijd zorgen voor de maximale kwaliteit en veiligheid voor elk van onze auto huren in Chania!

Olympic Rent a Car Chania heet u welkom op Kreta!

Al meer dan 15 jaar hebben we met succes onze terugkerende klanten een betrouwbare maar betaalbare Chania-auto op Kreta geboden. Met onze ervaring in de verhuur van een auto-industrie zijn wij gekwalificeerd en in staat om aan al uw huurbehoeften en verwachtingen te voldoen. We bieden een uitgebreide selectie van goed-geconditioneerde Olympische huurauto's die geschikt zijn voor elke situatie. Onze Chania huur een auto selectie inclusief mini, economie, luxe, jeeps, busjes en cabrios om uit te kiezen. Een professioneel teamlid laat de Chania een auto van uw keuze huren zodra u aankomt op het eiland. Als alternatief kunnen we ook uw Olympische huur een auto bezorgen bij uw hotel waar u verblijft. Hoe het ook zij, onze autoverhuurdiensten staan ​​24/7 voor u klaar om aan al uw huurkosten te voldoen. Zorg ervoor dat we u altijd de juiste huurauto zullen bieden, tegen de juiste prijs, op tijd en zonder vertragingen. We verheugen ons op uw komst en we zijn meer dan klaar om u te onderhouden met uw Chania huurauto op Kreta. Sta ons toe om van uw Chania een auto een geweldige ervaring te maken, reserveer vandaag uw Olympische huur een auto!

Begin je reis met Huur Auto Chania

Chania is een kuststad met een subtropisch mediterraan klimaat en een zeer populaire vakantiebestemming. Het is de op één na grootste stad van Kreta, gelegen aan de noordwestkust van het eiland. Er is een luchthaven op 15 km afstand van de stad, evenals een haven op 7 km afstand, waar miljoenen inwoners en toeristen per jaar verblijven. Chania is een unieke stad met een rijke geschiedenis en cultuur. Door de jaren heen is het erin geslaagd zijn culturele erfgoed en traditionele architectuur te behouden, succesvol gecombineerd met een moderne levensstijl. Als u aankomt, haalt u uw Chania huurauto op en begint uw reis op de mooiste en meest pittoreske bestemmingen in heel Griekenland. Rij met uw Olympische auto naar het oude centrum en maak een wandeling door de smalle straatjes waar u de prachtige architectuur kunt bewonderen en de lokale winkels, cafés en bakkerijen kunt bezoeken. Volgende rit naar de oude Venetiaanse haven met een eeuwenoude vuurtoren die het handelsmerk van de stad is. Stop bij een van de vele tavernes en proef de uitstekende Kretenzer gastronomie, probeer de lokale wijn en traditionele raki. Zorg ervoor dat u de oude archeologische vindplaatsen en historische monumenten langs de weg ziet. Chania omvat geschiedenis, cultuur, gastvrijheid en natuurlijke schoonheid, daarom is het de meest gefotografeerde bestemming op Kreta. Begin uw reis met uw Chania autohuur bij Olympic en laat ons deze ervaring onvergetelijk maken!

Concurrerende prijzen Olympic Chania Auto Huren

Onze nummer één prioriteit is om u de beste kwaliteit huurauto's aan te bieden tegen concurrerende en betaalbare prijzen. We werken de klok rond om u een brede selectie van goed onderhouden huurauto's te bieden die geschikt zijn voor al uw Chania huurauto-behoeften op Kreta. Met Olympic zijn er geen geheime extra kosten verbonden aan uw huurauto. Wij zullen u nooit meer dan de overeengekomen prijs van uw Olympische huurauto in rekening brengen. We zijn trots op onze hoge professionele normen en de uitzonderlijke klantenservice die we bieden aan onze autoverhuurders. Om uw Chania huurauto op Kreta te reserveren, kunt u ons beveiligd online reserveringssysteem gebruiken of bellen met een van onze vriendelijke vertegenwoordigers van onze klantenservice. Als u hulp nodig heeft bij de keuze of prijs van uw Chania huurauto, helpen wij u graag verder. Reserveer uw Chania huurauto met Olympic want wij zijn de nummer één keuze op Kreta!

Olympic Chania Autoverhuur heeft u gedekt!

Goedkoop Auto Huren Chania

Goedkoop Auto Huren Chania
  • Welk type auto huren wordt aanbevolen voor Chania?
  • De meest populaire auto huren in Chania is de geheel nieuwe Mini Economy, Hyundai i10 of Peugeot 108. Als je echter meer dan 3 hebt en je reist met veel koffers, moet je een Large Family voor uw Chania auto huren. Je meest favoriete opties zijn Hyundai i30 en Peugeot 301!

  • Is mijn autoverhuur in Chania volledig verzekerd?
  • CDW (Collision Damage Waiver) is altijd inbegrepen wanneer u autohuur bij Chania met Olympic. Er is een te hoog bedrag afhankelijk van uw auto huren -groep in Chania. FDW (Volledige Damage Opheffing Verzekering) voor uw Chania goedkoop auto huren is beschikbaar tegen een extra dagelijkse kost en garandeert 0 Excess.

  • Kun je de autohuur naar mijn hotel afleveren in Chania?
  • Olympic Autoverhuur Chania bezorgt je auto naar je favoriete hotel. In de meeste gevallen zijn er geen extra leverings/inningskosten, tenzij uw hotel zich in een afgelegen gebied in Chania bevindt. Aan het einde van je auto huren periode in Chania kun je de sleutels van je autohuur gewoon achterlaten bij de receptie van het hotel.