+30 2811 180 097 +1 646 740 0623

Autohuur Kreta Chania

Chania Auto Huren
Chania Auto Huren
Large Hatchback (D1)

€45 / Dag
Chania Autoverhuur
Chania Autoverhuur
Luxury (K)

€171 / Dag
Chania Autohuur
Chania Autohuur
Large Hatchback Automatic (D3)

€79 / Dag
Chania Goedkoop Auto Huren
Chania Goedkoop Auto Huren
Family Jeeps (J1)

€73 / Dag
Chania Huur Auto
Chania Huur Auto
Large Hatchback Automatic (D3)

€79 / Dag
Auto Huren Chania | Olympic Rent a Car Kreta

Autohuur Chania met Olympic

De betoverende badplaats Chania met een rijk cultureel erfgoed en een historisch legendarisch verleden ligt aan de noordkust van West-Kreta. Chania staat bekend om zijn gebouwd op de site van een Minoïsche nederzetting van de latere Hellenistische oude stad Kydonia die werd opgericht door koning Minos, met de Doriaanse Grieken als de eerste inwoners van de oude stad in 1100v.Chr. Vandaag is Chania een van de meest populaire bestemmingen op Kreta die Chania Internationale Luchthaven evenals de Chania Haven in Souda herbergt, waar jaarlijks miljoenen bezoekers uit de hele wereld worden bediend. Natuurlijk, de beste manier om deze betoverende stad en de omgeving te verkennen is door het huren van een auto in Chania zodra u aankomt op Kreta. Op die manier kunt u een bezoek brengen aan de historische en archeologische vindplaatsen, de romantische oude stad, de oude Venetiaanse haven, de luxe resorts met georganiseerde stranden en de charmante Kretenzische dorpjes met afgelegen geheime baaien terwijl u uw Chania auto huren rijdt langs het prachtige stuk van de prachtige baai van Chania.

Begin Uw Reis met Uw Autoverhuur Chania

Chania is verdeeld in twee delen van de oude stad en de moderne stad die met succes naast elkaar bestaan om een authentieke Kretenzische ervaring te bieden aan iedereen die bezoekt. Begin met een bezoek aan uw huurauto Chania de romantische oude stad, gecentreerd rond de oude Venetiaanse haven die beelden uit het verleden weerspiegelt. Reis door het doolhof van geplaveide stenen straten en steegjes omzoomd met elegante herenhuizen, gebouwen met middeleeuwse architectuur en charmante heilige kerken die honderden jaren geleden dateren. Onderweg vindt u ook winkels met zelfgemaakte Kretenzische producten, een verscheidenheid aan souvenirs en lokale verkopers die handgemaakte kunst en ambachten verkopen. Als u de oude stad verlaat, komt u bij de prachtige oude Venetiaanse haven met een van de oudste staande vuurtorens ter wereld, het handelsmerk van de stad en een glinsterende jachthaven gevuld met jachten en zeilboten. Stop bij een van de vele trendy cafés, voortreffelijke bakkerijen en luxe restaurants aan de haven om de heerlijke Kretenzische gastronomie te proeven terwijl u uitkijkt naar de diepblauwe Middellandse Zee en de glorieuze bergen rondom het gebied.

Auto Huren Kreta Chania, Bezoek Alle Sites

Vervolg uw reis met uw huurauto in Chania en bezoek de musea gevonden in de oude stad en de moderne stad met inbegrip van het Archeologisch Museum, het Nautisch Museum, het Byzantijnse Museum, evenals het Folklore Museum en het Oorlogsmuseum alle tentoonstellingen van de chronologische ontwikkeling van Chania. Bezoek ook het Venizelos Family Tombe gevonden op de top van de heuvel boven de oude stad, die ook een spectaculair panoramisch uitzicht over de stad hieronder biedt. Vanaf daar bezoek Kasteli Hill gelegen boven de oude Venetiaanse haven waar de acropolis van het oude Kydonia ooit stond, omgeven door versterkte muren die alleen overblijfselen van de noordelijke muur bestaan vandaag. Hier kunt u ook een bezoek brengen aan de archeologische site van het oude Kydonia waar opgravingen grote huizen hebben opgegraven met grote kamers, goed gebouwde muren en deuren, vloeren gemaakt met ronde putten in het centrum en prachtig ontworpen handgemaakt keramisch aardewerk in alle soorten en maten. Slechts een klein deel van de oude stad is tot op de dag van vandaag opgegraven omdat onderzoek aangeeft dat meer oude Kydonia te vinden is onder de oude stad en omgeving. Chania omvat geschiedenis, cultuur, gastvrijheid en natuurlijke schoonheid, dus zorg ervoor dat u alle sites met uw Chania huurauto moet bezoeken. Zorg ervoor dat Chania je zal betoveren zoals het heeft gedaan voor iedereen die op bezoek komt!

Goedkope Autoverhuur Chania, Uw Verwachtingen Overtreffen!