+30 2811 180 097 +1 646 740 0623

Autohuur Heraklion Luchthaven

Heraklion Luchthaven Auto Huren
Heraklion Luchthaven Auto Huren
Vans 9 Seats Diesel (M2)

€123 / Dag
Heraklion Luchthaven Autoverhuur
Heraklion Luchthaven Autoverhuur
Family Jeeps Automatic (J3)

€73 / Dag
Heraklion Luchthaven Autohuur
Heraklion Luchthaven Autohuur
Economy (B1)

€38 / Dag
Heraklion Luchthaven Goedkoop Auto Huren
Heraklion Luchthaven Goedkoop Auto Huren
Large Hatchback (D1)

€45 / Dag
Heraklion Luchthaven Huur Auto
Heraklion Luchthaven Huur Auto
Large Hatchback Automatic (D3)

€79 / Dag
Auto Huren Heraklion Luchthaven | Olympic Rent a Car Kreta

Goedkoopste Autoverhuur Heraklion Luchthaven

De Heraklion Luchthaven (HER) is de belangrijkste internationale luchthaven op Kreta genoemd naar de bekende Griekse filosoof en schrijver Nikos Kazantzakis. Het is de op een na grootste luchthaven in heel Griekenland die zowel internationale als binnenlandse vluchten accepteert. De Heraklion Luchthaven is de drukste luchthaven van Kreta en werd geopend in maart 1937. De luchthaven van Heraklion heeft één passagiersterminal en biedt een breed scala aan faciliteiten, waaronder geldautomaten, een wisselkantoor, belastingvrije winkels, winkels en restaurants, bagageopslag en een informatiebalie. De luchthaven van Heraklion ligt aan de noordelijke kustlijn van de stad Heraklion en het uitzicht tijdens de landing is verbazingwekkend.

Auto Huren Heraklion Airport

De luchthaven van Heraklion ligt in het gebied van Nea Alikarnassos, dat is ongeveer 5 km ten oosten of 10 minuten rijden van de stad Heraklion. In 2018 bediende de luchthaven van Heraklion meer dan 8 miljoen passagiers en dat aantal blijft groeien naarmate mensen blijven ontdekken wat een geweldige vakantiebestemming het eiland Kreta is. De overgrote meerderheid van deze passagiers zijn toeristen, tijdens de zomermaanden, die op bezoek komen en het prachtige eiland Kreta verkennen. Omdat de stad Heraklion de grootste is op het eiland Kreta en op vier na grootste in het land van Griekenland, zijn er ook veel zakenreizigers. Er zijn plannen voor de bouw van een nieuwe luchthaven die zal worden gevestigd in Kasteli en zal worden geopend tegen 2025. Voorlopig ondergaat de huidige luchthaven een aantal renovaties en uitbreidingen. Het is een hub voor Sky Express en Bluebird Airways en een belangrijke focus bestemming voor Aegean Airlines.

Kies ons voor uw Auto Huur Heraklion Luchthaven

De luchthaven van Heraklion ligt vlak bij de snelweg E75, dus het is heel eenvoudig om rond het eiland Kreta te reizen met Heraklion Luchthaven autoverhuur. Geniet van de 10 minuten rijden naar het centrum van de stad en begin met het verkennen van de bezienswaardigheden. Zonder twijfel, de beste manier om te bewegen rond Kreta is het huren van een auto op de luchthaven van Heraklion. Onze medewerkers kijken uit naar uw aankomst, met een bord met uw naam erop, zodat u uw reis kunt beginnen.

Auto Huren Heraklion Internationale Luchthaven van Olympic