Autoverhuur Chersonissos

Autohuur Chersonissos
Autohuur Chersonissos
Small Automatic (G)

€ 18 / Dag
Chersonissos Goedkoop Auto Huren
Chersonissos Goedkoop Auto Huren
Mini Vans 7 Seats Automatic Diesel (J2)

€ 36 / Dag
Huur Auto Chersonissos
Huur Auto Chersonissos
Luxury Jeeps (L1)

€ 112 / Dag
Chersonissos Autoverhuur
Chersonissos Autoverhuur
Large Automatic (G2)

€ 25 / Dag
Autoverhuur Chersonissos
Autoverhuur Chersonissos
Family Premium Diesel (E2)

€ 35 / Dag
Chersonissos Huur Auto
Chersonissos Huur Auto
Luxury Jeeps (L1)

€ 112 / Dag
Goedkoop Auto Huren Chersonissos
Goedkoop Auto Huren Chersonissos
Family SUV (S3)

€ 42 / Dag
Chersonissos Auto Huren
Chersonissos Auto Huren
Medium Family Elite (C1)

€ 15 / Dag
Chersonissos Autohuur
Chersonissos Autohuur
Mini Economy (A1)

€ 10 / Dag
Auto Huren Chersonissos
Auto Huren Chersonissos
Cabrio (I)

€ 32 / Dag

Auto Huren kreta Chersonissos

Chersonissos ligt aan de noordoostkust van Kreta, grenzend aan de Middellandse Zee en de Egeïsche Zee, slechts 25 km ten oosten van Heraklion en 40 km ten westen van Agios Nikolaos. Chersonissos is verdeeld in twee secties, het eerste gedeelte Oud Chersonissos een traditioneel Kretenzer dorp dat op de hellingen van een berg ligt en het tweede gedeelte Port Hersonissos een pittoreske haven die ooit de behoeften van de lokale vissers diende. Door de jaren heen toen de havenstad Chersonissos zich ontwikkelde, nam ook de toename van het toerisme toe. Tegenwoordig is de badplaats Chersonissos de grootste en populairste bestemming op het eiland met de beroemdste resorts op Kreta. Honderdduizenden bezoekers van over de hele wereld komen naar Chersonissos om te genieten van de zon, de zee en het zand op de prachtige stranden, de natuurlijke wonderen, de prachtige plateau-landschappen, de glorieuze bergen, de traditionele Kretenzische dorpen, de historische bezienswaardigheden en monumenten evenals een overvloed aan attracties en activiteiten. Chersonissos staat ook bekend om de vele faciliteiten en accommodaties die het zijn bezoekers biedt. Enorme luxe hotels en all-inclusive resorts zijn te vinden aan de prachtige kust van Chersonissos, terwijl trendy cafés, strandbars, visrestaurants en traditionele tavernes langs de promenade met palmbomen liggen. Ten oosten en ten westen van de haven strekken lange uitgestrekte gouden zandstranden zich kilometers uit met kristalhelder azuurblauw zeewater dat langs de kust veegt. Begin je avontuur op deze fascinerende leuke locatie vol met te ontdekken plekken door een auto huren in Chersonissos zodra je aankomt op Kreta.

Car Rental Chersonissos

Zoals met veel steden en dorpen op Kreta, heeft ook Chersonissos een turbulent maar glorieus verleden doorstaan. De omgeving van Chersonissos staat bekend om zijn prehistorische vondsten en archeologische vindplaatsen waar sporen van die overblijfselen zijn, hoewel de meeste op sommige plaatsen ondergedompeld zijn in de zee en de aarde. Ontdekkingen in het gebied hebben bewezen dat Chersonissos al sinds de Minoïsche periode wordt bewoond, waar sporen van hun nederzetting en haven zijn gevonden. Verdere bevindingen tonen aan dat Chersonissos is gebouwd op de oude Hellenistische stad die bekend staat als Chersonesos. Overblijfselen van deze oude stad zijn verspreid over het gebied, langs de kust in piramide-structuren van Sarakinos met mozaïeken, 2 km ten oosten van het havengedeelte van een kerk is ondergedompeld in de zee waar de mozaïekvloeren nog zichtbaar zijn en de overblijfselen van een tempel zijn gewijd voor Britomartis werd ook de Griekse godin van de bergen en de jacht gevonden die voornamelijk op het eiland Kreta werd aanbeden. Archeologische opgravingen hebben ook een Hellenistische begraafplaats opgegraven die bestaat uit 30 stenen graven met een rijke verzameling artefacten zoals zilver, gouden munten, sieraden, vazen en aardewerk. Het is mogelijk dat de begraafplaats veel groter is dan wat tot nu toe is opgegraven, maar er wordt aangenomen dat extra graven zijn begraven onder de fundamenten van de moderne structuren die tegenwoordig in Chersonissos zijn gebouwd. Verdere bevindingen in het gebied zijn onder meer de overblijfselen van werkplaatsen, twee Romeinse baden, een extra begraafplaats, een aquaduct, een vorm en een amfitheater dat door de bewoners werd gesloopt toen ze de steen gebruikten om huizen te bouwen na vele natuurrampen die zich voordeden.

Chersonissos Auto Huren op Kreta Griekenland

Begin met een bezoek aan uw huurauto in Chersonissos in het traditionele Kretenzische dorp Oud-Chersonissos op Kastri Hill. Bezoek de pittoreske kapel van Agia Paraskevi, gedeeltelijk gebouwd op de rotsachtige heuvel die uitkijkt over de schilderachtige haven van Chersonissos en de prachtige vuurtoren. Dit is ook de ideale locatie om de zonsondergang over de glorieuze bergen en de diepblauwe zee te bekijken. Rij vervolgens met uw Chersonissos een auto naar de stad, bestaande uit smalle straatjes en steegjes met witgekalkte huizen en geheime binnenplaatsen. Bezoek de kleine winkeltjes in de stad die een scala aan lokale goederen verkopen, waaronder aardewerk, wijn, honing, kruiden en specerijen. Stop bij het centrale plein, waar u kleine cafés vindt die bekend staan als de lokale kafenio, waar Griekse koffie wordt geserveerd, vergezeld van een dessert met honinggebak en gastvrije tavernes met de heerlijke Kretenzische keuken en traditionele raki. De nabijgelegen kleine heuvelachtige dorpjes Koutouloufari en Piskopiano zijn ook een bezoek waard, want ook zij zijn gevuld met traditionele Kretenzische charme. Vanaf daar rijdt u naar het Lychnostatis Open Air Museum, een folkloremuseum dat een geweldige kijk op het Kretenzische leven biedt met workshops waarin verschillende technieken worden geleerd, van pottenbakken en weven tot wijnmaken en olijvenpersen. Bezoek vervolgens het Labyrinth Theme Park in de heuvels boven Chersonissos, een themapark gewijd aan de Minoïsche cultuur en de Griekse mythologie met een doolhof van trappen, geheime paden, bruggen boven het hoofd tijdens paardrijden, boogschieten en mini-golf. Bezoek dan het Aquaworld Aquarium, niet alleen een aquarium, maar ook een reptielencentrum dat niet alleen het lokale zeeleven en reptielen op Kreta maar ook van over de hele wereld laat zien. Bezoek ook met uw Hersonissos huurauto het Dinosauria Park en de 18-holes golfbaan bij de Crete Golf Club. Last but not least bezoekt u de prachtige stranden en geheime baaien langs de prachtige kust van Chersonissos, waar u kunt genieten van de zon en uitkijken naar de diepblauwe Middellandse Zee. Geniet van dat alles en nog veel meer wanneer u deze populaire bestemming op Kreta bezoekt met uw autohuur in Chersonissos.

Autohuur Chersonissos Kreta, 24/7 voor u Beschikbaar!